Eigenaar van Coco Dee Wanderlust

Studio Dani Coco Dee Wanderlust

Coco Dee Wanderlust is geboren in 2016 in Mallorca. Ik woonde en reisde al een aantal jaar over de hele wereld. Tijdens een lente in Mallorca sloeg de verveling toe. Ik werd al vaker gevraagd om reistips en leuke bestemmingen te delen. In plaats van alle informatie steeds in notities te bewaren, ontwikkelde ik Coco Dee Wanderlust.

Op deze travel & adventure lifestyle blog schrijf ik over persoonlijke reiservaringen, publiceer ik complete guides en geef ik handige reistips. Met 3 jaar ervaring in de professionele reisbranche en ruim 10 jaar eigen reiservaring, durf ik mezelf best een travel & adventure expert te noemen.

De teksten zijn uiteraard door mijzelf geschreven, maar ook de website is volledig door mij gebouwd (lekker autodidactisch). De foto’s op @cocodeewanderlust Instagram zijn door mij geschoten. De website heeft een mix van eigen foto’s en foto’s van anderen.