Diensten

Studio Dani services

Om alles uit jouw onderneming te halen, wil je excelleren in waar jouw kracht ligt. Even belangrijk is je te omringen met experts die skills hebben waar jij je niet op focust. Je kunt en hoeft niet overal goed in te zijn, maar je kunt er wel voor zorgen dat jouw business overal goed in is.

Met Studio Dani streef ik ernaar het beste uit jouw bedrijf te halen op het gebied van communicatie, business ontwikkeling en innovatie.

Welke dienst je ook kiest, allemaal zijn ze er om jouw business verder te helpen.

Studio Dani service

De kracht van Studio Dani ligt bij het ontwikkelen van ideeën en concepten en de vertaling naar commerciële business. Copywriting is een belangrijk onderdeel in de vertaling naar klanten in dit proces.

Daarnaast organiseer ik workshops en trainingen op het gebied van ontwikkeling. Zo geef ik workshops creatief denken voor strategische teams en leer ik customer service teams meer over tone of voice en social media.

Wil je écht even knallen? Kijk dan naar De Innovatieweek. Hier maken we samen een sprint, beantwoorden we jouw vraagstuk en ontwikkelen we een eerste versie prototype in 1 week!