Diensten

white and black wooden calendar

Om alles uit jouw onderneming te halen, wil je excelleren in waar jouw kracht ligt. Even belangrijk is je te omringen met experts die skills hebben waar jij je niet op focust. Je kunt en hoeft niet overal goed in te zijn, maar je kunt er wel voor zorgen dat jouw business overal goed in is.

Met Studio Dani streven we ernaar het beste uit jouw bedrijf te halen op het gebied van positionering, branding en communicatie.

Welke dienst je ook kiest, allemaal zijn ze er om jouw business verder te helpen.

person in black leather boots sitting on yellow sofa

De kracht van Studio Dani ligt bij het ontwikkelen van ideeën en concepten en de vertaling naar commerciële business. Copywriting is een belangrijk onderdeel in de vertaling naar klanten in dit proces.

Daarnaast organiseren we workshops en trainingen. Zo geven we bijvoorbeeld workshops creatief denken voor strategische teams en leren we customer service teams meer over tone of voice en social media. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wil je écht even knallen? Kijk dan naar De Innovatieweek. Hier maken we samen een sprint, beantwoorden we jouw vraagstuk en ontwikkelen we een eerste versie prototype in 1 week!

Studio-Dani-teksten-en-taal

Studio Dani positionering