Werken bij Studio Dani

Bij Studio Dani geloven we niet in 9 tot 5, in beperkte vakantiedagen en in op je eigen eilandje zitten. Er wordt knetterhard gewerkt voor en met onze opdrachtgevers, maar altijd samen. Nieuwsgierig naar ons team? Download de eerste pagina’s van ons handboek voor teamgenoten!

Stage: redactie & (online) marketing

Vette content maken, de leukste mensen interviewen, meedenken over creatieve concepten en uitvoeren – samen met ons team werk je aan onze eigen brands en die van opdrachtgevers.

Stage: marketing & mediamaker

Te gekke campagnes maken, slimme oplossingen bedenken, meedenken over creatieve concepten – bij Studio Dani bouw je samen met ons team aan eigen brands en die van opdrachtgevers.

Stage: business development bij Den Bosch City

Vette lokale deals sluiten, deze direct commercialiseren, meedenken over nieuwe eigen producten voor op de webshop en samen Den Bosch meer in kaart brengen. Bij Den Bosch City bouw je samen met ons aan een hele gave virtuele winkel voor Den Bosch.

Stage: journalistiek & blogging bij Den Bosch City

Toffe content maken, de leukste mensen interviewen en zelf op onderzoek gaan in onze stad. Schrijven over hotspots, maar ook over mooie Bossche initiatieven en sociale ondernemers. Bij Den Bosch City bouw je samen met ons aan een groeiend platform waarop alles te vinden is wat er in en rondom Den Bosch gebeurd.