Workshops & trainingen

Studio Dani workshops

Studio Dani geeft workshops en trainingen in creatief denken en innovatie. Tijdens de workshop creatief denken word je gefaciliteerd bij de startfase van conceptontwikkeling: de probleemstelling & de brainstorm.

Bij de workshops & trainingen in innovatie ga je met jouw team het gehele proces door: van pril idee naar prototype en pitch. Afhankelijk van de omvang kan dit een halve dag tot een week of langer in beslag nemen.

De Innovatieweek

Speciaal voor bedrijven die snel een concrete, levensvatbare oplossing willen ontwikkelen, is er De Innovatieweek. Hierin maken we, in een kleine groep, een intensieve sprint van 5 dagen. Samen pakken we jouw vraagstuk aan met op dag 5 een eerste versie prototype.

Studio Dani creatief denken

Specifieke thema’s

Regelmatig geef ik workshops en trainingen met een specifiek thema, zoals:

✩ Customer service training in bedrijfscommunicatie
✩ Organisch bereik in social media
✩ Inzetten van affiliate marketing
✩ SEO (zoekmachine optimalisatie)

Deze workshops en trainingen worden op locatie of live online gegeven. Er wordt gewerkt aan video-trainingen die binnenkort online beschikbaar zijn.

Het is ook mogelijk workshops en trainingen op maat te maken.

Workshops en trainingen beginnen bij €299,- voor een halve dag en €569,- voor een hele dag. De innovatieweek heeft een vaste prijs van €2500,- voor 5 hele dagen met 6-8 personen. Bedragen zijn exclusief BTW.

Studio-Dani-Innovatieweek-1